AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında mezarlıkta kağıt para bulmak yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak kağıt para bulmak hayırlı adımlar atılacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdanda kağıt para bulmak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında para kağıt para bulmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kağıt para bulmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında deste deste kağıt para bulmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı kağıt para bulmak yaralayacağına ve küstüreceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir