AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para saymak

Kahve falında kağıt para saymak

Kahve falında kağıt para saymak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para saymak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ihtiyaçlarınızı karşılamıyorsa her şeyden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında kağıt para almak ve saymak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski kağıt para saymak belaya ve derde düşeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para saymak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para saydığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kağıt para saydığını görmek nasiplerini alacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında çok kağıt para saymak bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para saymak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt saymak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir