Kahve falında büyük beyaz kağıt görmek

Kahve falında büyük beyaz kağıt görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, devlete hizmet etmeye, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz kağıt gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında büyük beyaz kağıt görmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük kağıt para görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yazılı beyaz kağıt görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına rivayet eder.

Kahve falında boş beyaz kağıt almak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kağıtta yazılar görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kağıt aramak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kağıt mendil görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ölümcül hastalıklara işaret delalettir.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top