AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para saklamak

Kahve falında kağıt para saklamak

Kahve falında kağıt para saklamak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, muradın olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulur.

Kahve falında kağıt para saklamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Kahve falında kağıt para sakladığını görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt para saklamak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine delalettir.

Kahve falında kağıt saklamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, yol alacağına delalettir.

Kahve falında para görüp saklamak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden para saklamak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında para sakladığını görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında sakladığın parayı bulmak adını aklamayı başaracağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında para bulmak ve saklamak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir