AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kağıt para görmek

Kahve falında ölüden kağıt para görmek

Kahve falında ölüden kağıt para görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, bundan da son derece mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında ölüden kağıt para gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Kahve falında ölü birinden kağıt para almak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Kahve falında bir ölüden kağıt para almak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden kağıt para almak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden kağıt para görmek her daim temkinli olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek günahlara, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birine kağıt para vermek herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye kağıt para vermek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt para kesmek yarınlarına umutla bakacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir