AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, önünün kapanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına işarettir.

Kahve falında kağıt ve bozuk para gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk ve kağıt para bulmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para ve bozuk para görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bozuk kağıt para görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk para kağıt para görmek yeni bir hayata adım atılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt bozuk para görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında kağıt ve bozuk para görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir