AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kafalı bebek görmek

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kafalı bebek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Kahve falında kafası büyük bebek görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek problemlere çözüm bulunacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet eder.

Kahve falında büyük balık kafası görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kafada büyük bit görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafayı büyük görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir