AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük balık kafası görmek

Kahve falında büyük balık kafası görmek

Kahve falında büyük balık kafası görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük balık kafası gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi destekliyor.

Kahve falında büyük balık kafası görmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına delalet eder.

Kahve falında kafada büyük yara görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafada büyük bit görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası büyük bebek görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek kız çocuğunun olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir