AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kafalı adam görmek

Kahve falında büyük kafalı adam görmek

Kahve falında büyük kafalı adam görmek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kafalı adam gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında adam kafası görmek onun istediği yoldan gideceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasi kopmuş adam görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kel kafalı adam görmek namının yürüyeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk adam görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, önemli bir şahsiyet olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopan adam görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki kafalı adam görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasız adam görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir