AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı büyük görmek

Kahve falında kafayı büyük görmek

Kahve falında kafayı büyük görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafayı büyük gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında kafada büyük bit görmek hayırlı adımlar atılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kafa görmek malın bereketinin artmasına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada büyük yara görmek rakiplerinin üzüleceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kafayı büyük görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına yorulur.

Kahve falında kafası büyük bebek görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir