AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada büyük bit görmek

Kahve falında kafada büyük bit görmek

Kahve falında kafada büyük bit görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinin döneceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, hobilerine eğileceğine yorulur.

Kahve falında kafada büyük bit gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kafada büyük bit görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işarettir.

Kahve falında kafada bit görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işarettir.

Kahve falında kafada bit bulmak asla harama bulaşmayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kafasına bit düşmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, bol para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kafada bit ayıklamak işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bit öldürmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında biti kafada görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir