AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kafalı yılan görmek

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük kafalı yılan gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işaret eder.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında büyük kafa görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada büyük bit görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafası büyük bebek görmek yönetici makamına geleceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük balık kafası görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hasta ise bakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir