AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası büyük bebek görmek

Kahve falında kafası büyük bebek görmek

Kahve falında kafası büyük bebek görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, makamını kaybedeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kafası büyük bebek gördüyseniz:

  • Detaylar asıl görmeniz gerekenleri kaçırmanıza neden oluyor.

Kahve falında kafası büyük bebek görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kafalı bebek görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük balık kafası görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına inanılır.

Kahve falında kafada büyük bit görmek elinin kolunun bağlanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada büyük yara görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında büyük kafalı yılan görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir