AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kabak görmek

Kahve falında büyük kabak görmek

Kahve falında büyük kabak görmek durumunuzun iyileşeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında büyük kabak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda zorlansanız bile, kendi seçiminizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında büyük kabak görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük kabak görmek kafasını toparlayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında bahçede kabak görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak ekmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında kabak reçeli yapmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak pişirmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında birinden bal kabağı almak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu kabak görmek kimseyle konuşmayacağına, hayatından çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir