AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçede kabak görmek

Kahve falında bahçede kabak görmek

Kahve falında bahçede kabak görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede kabak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya elinize geçen bilgiler daha parlak bir geleceğin işaretleri olabilir.

Kahve falında bahçede kabak toplamak çok büyük kazanç sağlanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeye kabak ekmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden kabak toplamak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak bahçesi görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Kahve falında bahçede kabak görmek onlarla gönül birliği edeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına inanılır.

Kahve falında dolma kabağı görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu kabak görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çok kabak görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir