AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak pişirmek

Kahve falında kabak pişirmek

Kahve falında kabak pişirmek ağız tadı ile yaşanacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hayır dualarına nail olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hayırlı adımlar atılacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların üzerinden geçebilir, istediğinizi almanızı sağlayacak değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında kabak pişirmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret eder.

Kahve falında kabak tatlısı pişirmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak pişirdiğini görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kabak yemeği pişirmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü kabak görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kızartılmış kabak görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kabak yemeği görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir