AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bal kabağı almak

Kahve falında birinden bal kabağı almak

Kahve falında birinden bal kabağı almak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, iyi haberler alınacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden bal kabağı almak gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden bal kabağı almak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına delalet eder.

Kahve falında bal kabağı çalmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında bal kabağı ağacı görmek fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına yorulur.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek hem yıpranacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçta bal kabağı görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan kabak toplamak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, zamandan da kar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir