AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak ekmek

Kahve falında kabak ekmek

Kahve falında kabak ekmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, barış için adım atacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kabak ekmek gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Kahve falında kabak ekmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabak tohumu ekmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak ekmek görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye kabak ekmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kabak görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kabağı görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kabaklı börek yemek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında et kabağı görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir