AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu kabak görmek

Kahve falında turuncu kabak görmek

Kahve falında turuncu kabak görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu kabak gördüyseniz:

  • Resmi kurumlar, tüzel kişilikler, hukuki evraklar ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde alternatiflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında turuncu kabak görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, isteklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında yeşil kabak görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmalık kabak görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında kabak taşımak güzel bir haneye sahip olunacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak oymak ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı kabağı yemek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kabak görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir