AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük kabak görmek

Kahve falında çok büyük kabak görmek

Kahve falında çok büyük kabak görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yokluğa düşeceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük kabak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Kahve falında çok büyük kabak görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük kabak görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı yemek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında su kabağı görmek işlerinin hemen hallolacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede kabak görmek kişinin şansının artacağına, hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Kahve falında kabak suyu içmek yeni planlar yapacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabak rendelemek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kabak mücveri görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hasretliğin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir