AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın gözlük takmak

Kahve falında altın gözlük takmak

Kahve falında altın gözlük takmak güzel bir haber almaya, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, maddi güç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında altın gözlük takmak gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında altın gözlük takmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak hakkı olanlara kavuşacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında numaralı gözlük takmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gözlük takmak sıkıntıların biteceğine, kurtuluşu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında gözlük almak takmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü takmak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gözlük takmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni gözlük takmak sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir