Kahve falında yer döşeği görmek

Kahve falında yer döşeği görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yer döşeği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Kahve falında yere döşek sermek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında yer döşeği görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer döşeğinde yatmak inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, aileye büyük bir ev alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski döşek görmek daha fazla mal sahibi olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yatak yorgan döşek görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında döşek dürmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınını ölüm döşeğinde görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında annesini ölüm döşeğinde görmek işlerini boşvereceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top