AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık döşek görmek

Kahve falında yırtık döşek görmek

Kahve falında yırtık döşek görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulur.

Kahve falında yırtık döşek gördüyseniz:

  • Lehinize bazı gelişmeler sevindirici olabilir.

Kahve falında yırtık döşek görmek dinine bağlı kalacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işarettir.

Kahve falında ölüm döşeğinde hasta görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini ölüm döşeğinde görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında döşek görmek kızgınlıkların geçeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yatak döşek görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski döşek görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere döşek sermek zengin olunacağına, işlerinin zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında döşek yastık görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir