AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede boğulmak

Kahve falında derede boğulmak

Kahve falında derede boğulmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, maddi imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede boğulmak gördüyseniz:

  • Yalnız kendi düşüncelerinize büyük bir dirençle bağlısınız.

Kahve falında derede boğulan birini görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında derede boğulmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına inanılır.

Kahve falında boklu dereye düşmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında derede boğulmaktan kurtulmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında derede birinin boğulduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında derede boğulan birini kurtarmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine inanılır.

Kahve falında boklu dere görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına tabir olunur.

Kahve falında derede boğulduğunu görmek güzel bir hayatı olacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir