AnaSayfa / Genel / Kahve falında susuz dere görmek

Kahve falında susuz dere görmek

Kahve falında susuz dere görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sağlığının yerinde olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, makam ve rızık sağlayacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında susuz dere gördüyseniz:

  • Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla iletişiminiz artıyor, yeni iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında susuz dere görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında susuz kalmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında susuzluk çekmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında susuz balık görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına inanılır.

Kahve falında susuz şelale görmek sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susuz çeşme görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında susuz kuyu görmek huzur ve kazanç getireceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında susuz deniz görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir