AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur çukuruna düşmek

Kahve falında çamur çukuruna düşmek

Kahve falında çamur çukuruna düşmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, mevki kazanacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda farklı davranmaları, bazı yanlışlarını görmeleri veya bazı konularda girişimlerde bulunmaları için uyarmak ya da ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu çukura düşmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına inanılır.

Kahve falında çamur çukuruna düşmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hayra ve esenliğe delalet eder.

Kahve falında çamurlu çukur görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında inşaat çukuruna düşmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında çukura düşmek ve çıkmak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin çukura düşmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında çukura düşmekten kurtulmak hiçbir şey yapmak istemez olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çukur düşmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, insanlardan takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir