AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük buzdolabı görmek

Kahve falında büyük buzdolabı görmek

Kahve falında büyük buzdolabı görmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kudretinin yerine geleceğine, bir sıkıntıya girmeye, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük buzdolabı gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Kahve falında büyük buzdolabı görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, verimli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabından yumurta almak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında kurt görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında buzdolabında süt görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında yeni buzdolabı almak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir