AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında çiğ et gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında et görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işarettir.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında buzdolabına et koymak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında çiğ beyaz et görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çiğ et yediğini görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ et yemek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir