AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, atılan adımların zarar getireceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendi özel dertlerinize gereğinden fazla odaklamanız tehlikeli olabilir.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında otobüs devrilmesini görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devrilen kamyon görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın devrildiğini görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kamyonun devrildiğini görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında ağacın devrilmesini görmek helal lokma yiyeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın devrildiğini görmek işinin aksayacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devrilmiş araba görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir