AnaSayfa / Genel / Kahve falında buzdolabında kurt görmek

Kahve falında buzdolabında kurt görmek

Kahve falında buzdolabında kurt görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında kurt gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken birçok şey olmasına rağmen tembeliğiniz baskın çıkabilir.

Kahve falında buzdolabında kurt görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında buzdolabı tamir etmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, birçok iş teklifi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabının devrildiğini görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabı dolu görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında buzdolabını dolu görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabı temizlemek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek yüksek bir makama geleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında yılan görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir