AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının buzdolabında et gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığın insanın sende bıraktığı etkinin altındasın.

Kahve falında buzdolabına et koymak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında buzdolabında et görmek üstünlük elde edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının buzdolabında et görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabında donmuş et görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında çiğ et görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içi yiyecek dolu buzdolabı görmek geleceğinin parlak olacağına, bunun şans olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzdolabında sucuk görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir