AnaSayfa / Genel / Kahve falında burun büyük görmek

Kahve falında burun büyük görmek

Kahve falında burun büyük görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, zarar etmeyeceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun büyük gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük burun görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük burunlu bebek görmek fesada bulaşacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burun büyük görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında buruna estetik yaptırmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına inanılır.

Kahve falında burunda kan görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burun koparmak sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir