AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kadın görmek

Kahve falında büyük kadın görmek

Kahve falında büyük kadın görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük kadın gördüyseniz:

  • Maddi içerikli evraklarınızı veya maddi açıdan olumlu etkileri olabilecek teklifleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulur.

Kahve falında büyük kalçalı kadın görmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük kadın görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında göğsü büyük görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük çekirge öldürmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Kahve falında büyük duvar görmek yeni şeyler keşfedeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir