AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük burun görmek

Kahve falında büyük burun görmek

Kahve falında büyük burun görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük burun gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Kahve falında burun büyük görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında büyük burunlu kadın görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük burunlu bebek görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına yorulur.

Kahve falında büyük burun görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane burun görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında burun boku görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir