AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük adam görmek

Kahve falında büyük adam görmek

Kahve falında büyük adam görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, iç sıkıntısına, çok hayırlı şeylere, yediği ekmeğin verimli olacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük adam gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Kahve falında büyük kafalı adam görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında büyük adam görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük burunlu adam görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında büyük adamlar görmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir adam görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maskeli adam görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına alamet eder.

Kahve falında adam öldürmek kan görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir