AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir adamla evlenmek

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamla evlendiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulur.

Kahve falında şişman adamla evlenmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında bir adamla evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında dul adamla evlendiğini görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalettir.

Kahve falında yabancı bir adamla evlenmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dul bir adamla evlendiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir