AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir timsah görmek

Kahve falında büyük bir timsah görmek

Kahve falında büyük bir timsah görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir timsah gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir timsah görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında büyük timsah görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah üzerinde yürümek her nimetin lezzetine varacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işarettir.

Kahve falında denizden timsah çıktığını görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Kahve falında evcil timsah görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, heveslerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil timsah görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında timsahın üstüne basmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir