AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir köprü görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına inanılır.

Kahve falında köprü ve nehir görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında nehir ve köprü görmek dualarından hayır görmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehirden geçmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirden karşıya geçmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir