AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini göstermek

Kahve falında dişini göstermek

Kahve falında dişini göstermek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kazancın devamlı olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini göstermek gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında dişini göstermek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişini göstermek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında dişini doktora göstermek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, iş hayatının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını göstermek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birine ev göstermek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakla göstermek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı göstermek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını göstermek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir