AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yol göstermek

Kahve falında ölüye yol göstermek

Kahve falında ölüye yol göstermek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, masrafların altında kalacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye yol göstermek gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Kahve falında ölüye yol göstermek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yol göstermek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine yol göstermek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerini göstermek evlatlarının hayırlı olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Kahve falında bebek göstermek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin dişini göstermek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kimlik göstermek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, inancının zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında bacağını göstermek mutsuz ve üzgün olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir