AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yemek

Kahve falında fil yemek

Kahve falında fil yemek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kendine çeki düzen vereceğine işaret eder.

Kahve falında fil yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Kahve falında fil yemek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında fil eti yemek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, maceralara atılacağına delalet eder.

Kahve falında fil eti görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına delalet eder.

Kahve falında dev fil görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında fil emzirmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filin düştüğünü görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde fil görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ormanda fil görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir