AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve fincanında fil görmek

Kahve falında kahve fincanında fil görmek

Kahve falında kahve fincanında fil görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincanında fil gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, insanlardan takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, parasının ve malının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kahve fincanı görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek çok farklı bir kişi olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş kahve fincanı görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir