AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok büyük fare görmek

Kahve falında çok büyük fare görmek

Kahve falında çok büyük fare görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük fare gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Kahve falında büyük faresi görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük fareden korkmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında evinde büyük fare görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir fare görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük fare yakalamak daha fazla kazanç elde edeceğine, dertlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük ve büyük fare görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük siyah fare görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir