AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük fare görmek

Kahve falında büyük fare görmek

Kahve falında büyük fare görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine inanılır.

Kahve falında büyük fare gördüyseniz:

  • Bazı işlerin en baştan yapılması gerekebilir ya da belli düzeltmeler gerekebilir.

Kahve falında büyük fare öldürmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok büyük fare öldürmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük dişli fare görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde büyük fare görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş büyük fare görmek kazancının günden güne düşeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük fare yakalamak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük ve küçük fare görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük lağım faresi görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir