AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir ayna görmek

Kahve falında büyük bir ayna görmek

Kahve falında büyük bir ayna görmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, insanlarla arasının açılacağına, yaptığı işten çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir ayna gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında büyük bir ayna görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük ayna görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve ayna almak büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz ayna görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında aynadan birini görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ayna almak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir