AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini zayıf görmek

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında aynada kendini zayıf gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında zayıf eşek görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşını zayıflamış görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında insanı zayıf görmek bir sınavdan geçileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında kişiyi zayıflamış görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, huzurun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok zayıf olduğunu görmek rahatlık içinde yaşayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında birini olduğundan zayıf görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir