AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynadan birini görmek

Kahve falında aynadan birini görmek

Kahve falında aynadan birini görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, hileye, fesada bulaşacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında aynadan birini gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında yatak odasında ayna görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada süslenmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında ayna hediye etmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını aynaya bakarken görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara ayna asmak onunla bir ömür mutlu olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına yorulur.

Kahve falında aynada yaşlandığını görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada saç yapmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada kendini gelinlikle görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir