AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek düzenin kurulacağına, zarar etmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında arabanın aynasının kırıldığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek kazanç kapılarının açılacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına inanılır.

Kahve falında arabanın camının kırıldığını görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın kırıldığını görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış ayna görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırılan ayna görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiz aynasının kırıldığını görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayna kırılmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, konuşmaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir