AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ayna almak

Kahve falında birinden ayna almak

Kahve falında birinden ayna almak ortak işlere gireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden ayna almak gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Kahve falında cam ayna görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulur.

Kahve falında süslü ayna görmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında aynada birini görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elbise giyip aynaya bakmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve ayna takmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, daha fazla gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde ayna görmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında buharlı ayna görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna yasamak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir