AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir aslan görmek

Kahve falında büyük bir aslan görmek

Kahve falında büyük bir aslan görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük bir aslan gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında büyük bir aslan görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük aslan görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük aslan görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kanı görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işaret eder.

Kahve falında aslan ayağı görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, hikmete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yılan ve aslan görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine delalettir.

Kahve falında aslan başı kesmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işarettir.

Kahve falında aslan leşi görmek işlerin başına geçeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir